Hét personal benefits abonnement


Ontvang persoonlijke aandacht, overzicht en financieël voordeel met Hét Personal Benefits Abonnement van E-Financial Consulting. Of het nu gaat om een zorgverzekering, een pensioen, hypotheek, lijfrente of belastingaangifte. Het kost vaak veel tijd en energie om zelf uw financiële situatie te beheren. Met het Personal Benefits Abonnement van E-Financial Consulting krijgt u dát overzicht wel, en behoudt u het ook. Daarnaast kan het abonnement u financiële voordelen bieden door onze unieke Benefitprovisie en Ambassadeursbonus. 

Meer weten? 
Voor meer informatie over het Personal Benefits Abonnement kunt u contact opnemen met Arjan Tulp!

E: arjan.tulp@e-fc.nl

Relatiebeheer

Als het om beheer van uw persoonlijke financiële situatie gaat wilt u precies weten aan wie u uw financiële situatie toevertrouwt. En dat is logisch. U wilt tenslotte geen verrassingen en teleurstellingen.

Daarvoor heeft u een betrokken betrouwbare en vaste  professionele adviseur nodig die zijn verantwoordelijkheid durft te nemen. E-Financial Consulting bespreekt graag met u of zij die rol aan u kan waarmaken.

E-Financial Consulting in het kort

E-Financial Consulting is sinds 2000 succesvol in persoonlijke financiële dienstverlening. Betrokkenheid, het nakomen van afspraken, transparantie en persoonlijke aandacht zijn voor ons heel vanzelfsprekend. 

Toch horen wij van klanten dat wij ons juist daarin onderscheiden van anderen. Wij zijn een betrouwbare 'partner in business', zonder verplichtingen met welke bank en/of verzekeraar dan ook. De relatie met onze klanten is gebaseerd op de lange termijn en het 'member get's member' principe.

Wat is het Personal Benefits Plan

Het Personal Benefits Abonnement kent geen tegenstelling meer in het belang van de adviseur en Abonnee. De provisieontvangsten worden volledig transparant vermeld en als zodanig teruggeven. Daarnaast biedt het Abonnement meer voordelen, zoals één vast aanspreekpunt voor alle financiële, fiscale en verzekeringsvragen alsmede het verzorgen van de aangifte Inkomstenbelasting en premie volksverzekering. Het Personal Benefits Abonnement verplicht ons tot het voeren van een actieve benadering. Maar het beste rendement wordt verkregen uit een gezamenlijke interactieve samenwerking! Het Personal Benefits plan is een onderdeel van het Personal Benefits Abonnement. Het is namelijk van belang dat uw persoonlijke financiële situatie periodiek getoetst wordt, zodat het altijd actueel is.

Hoe werkt het Personal Benefits Abonnement?

Veel financieel adviseurs 'verkopen' losse financiële producten. E-Financial Consulting doet dat anders. Wij maken voor u een geïntegreerd financieel plan. Daarin zijn alle onderdelen op elkaar afgestemd.

 • Op basis van een persoonlijk intakegesprek maakt uw eigen vaste adviseur een volledige inventarisatie van uw huidige financiële positie.
 • Daarna worden uw financiële risico's en doelstellingen in kaart gebracht waarbij uiteraard zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met toekomstige omstandigheden.
 • Dit leidt tot een feitelijk overzicht waarin duidelijk wordt welke risico's u kunt dragen en welke niet.
 • Zo kunt u op basis van uw eigen persoonlijke inbreng zelf beslissen of de bestaande voorzieningen nog voordeel bieden of dat u deze dient te wijzigen.

Dit hebben we het Personal Benefits Plan genoemd.

Transparantie

Meestal ziet u niets van de provisie die uw tussenpersoon ontvangt van een verzekeraar. Ook wil een financieel adviseur zijn eigen financieel belang nog eens laten meewegen bij het advies aan zijn klanten. 
Bij E-Financial Consulting zijn al deze zaken volledig transparant. Uw adviseur geeft u namelijk gewoon inzage in de provisiebedragen die hij ontvangt. Sterker nog u kunt de provisieontvangsten elk jaar terug ontvangen. Dat noemen wij Benefitprovisie. E-Financial Consulting ontvangt haar eerste inkomsten namelijk uit het Personal Benefits Abonnement.

Benefitprovisie

Het Personal Benefits Abonnement kan u jaarlijks veel voordeel opleveren. Zo is er een franchise op het abonnement van toepassing. Afhankelijk van deze franchise ontvangt u van E-Financial Consulting jaarlijks Benefitprovisie. U kunt de franchise zelf verlagen door ambassadeur van E-Financial Consulting te worden. Daardoor ontvangt u nog meer Benefitprovisie.

Uw contactpersoon

U heeft het vast al eens mee gemaakt: zo heeft u een vast aanspreekpunt bij uw bank of tussenpersoon, en een paar maanden later is het weer iemand anders. Vervelend, vooral als het gaat om uw financiële zaken. 

Bij E-Financial Consulting is één adviseur het aanspreekpunt voor een beperkt aantal relaties. Hierdoor kan hij iedereen voldoende aandacht geven. Voor iedere klant is hij het vaste aanspreekpunt voor financiële en fiscale vragen.

Uw adviseur verzorgt daarnaast uw aangifte inkomstenbelasting en premie volksverzekering. En heeft u vragen of opmerkingen, dan krijgt u vaak binnen twee werkdagen antwoord.

Word ambassadeur

Bent u enthousiast over het Personal Benefits Abonnement? Word dan ambassadeur van E-Financial Consulting. Voor iedere abonnee die door u bij ons het Personal Benefits Abonnement afsluit verlagen wij jaarlijks uw Franchise met € 50,00 . 

Deze Ambassadeursbonus wordt elk jaar verrekend in uw Benefitprovisie-overzicht. U profiteert dus niet alleen in het jaar dat u een abonnee aanbrengt, maar elk jaar weer, zolang u beiden abonnee blijft!

De voordelen van het Personal Benefits Abonnement

 • transparant overzicht van al uw financiële zaken
 • één vast aanspreekpunt voor financiële en fiscale vragen
 • inzage in de verdiensten van uw financieel adviseur
 • verzorging van uw aangifte Inkomstenbelasting en premie volksverzekering
 • lage jaarlijkse abonnementskosten
 • honderden euro's voordeel door terugbetaling in de vorm van Benefitprovisie
 • jaarlijkse Ambassadeursbonus van € 50,00 voor iedere aangebrachte abonnee
 • Personal Benefits Abonnement is al succesvol sinds 2000